Caroline från Hälsokraft i Sölvesborg var på plats och erbjöd gästerna skön massage.Maria & Lisa. Foto: Sinerji.Kristaller och helande stenar fanns att tillgå i alla dess former.Kristianstad
Den 6 april slår Hälsoevents åter upp portarna för Prova På Dagen, och hälsar alla besökare och utställare välkomna. Med inre och yttre hälsa i fokus erbjuds man som besökare mycket att ta del av. Kanske man vill få en stunds massage, prova en ny hudvårdsprodukt eller veta mer om healing? På Prova På Dagen behöver man inte välja. Här kan man ta del av allt!

– Hälsomässan har inga begränsningar för utställarna. Det är så mycket som berör hälsa genom kost, inre välbefinnande, yttre fysik och produkter för skönhet mm, berättar Maria Johnsson, syster till Lisa Larsson, och de båda är initiativtagarna till mässan.
Till Hälsomässan kommer en bred publik. Hit kommer gammal som ung, intresserad som nyfiken, kvinna som man. Som utställare har man en stor fördel att under dessa timmar på lördagen kunna presentera sig och sitt företag.
Utöver presentation av produkter och prova på behandlingar kommer en hel del annat att ske under dagen. Klockan 15:00 kommer det att vara storseans med Jörgen Gustafsson, som medverkat i flera olika nordiska tv-produktioner. Dessutom kan man lyssna på en intressant föreläsning med Maja Ögren Andersson, där hon berättar om sin sons drogmissbruk och vägen ur problemen.
– Syftet med mässan har sedan starten för några år sedan varit att sprida kunskap och förståelse om alternativa metoder inom hälsa. Målet är att vi och utställarna ska sprida mer kunskap, vi är alla olika individer och här kan du hitta något som passar dig. Vi behöver absolut ha skolmedicinen kvar men vi kan stötta upp den med alternativ hälsa, säger Lisa.
På hemsidan www.halsoevents-kristianstad.com finner ni mer information om Prova På Dagen på Sommarlust. Här köper man även seansbiljetter, och utställare bokar sin plats men man kan också kontakta Lisa på 0705-35 48 54 om man vill ställa ut. Biljetter till Jörgen kan i mån av plats köpas i entrén på Sommarlust den aktuella dagen, men för att garanteras inträde rekommenderas att man bokar biljett på hemsidan.
Än en gång hjärtligt välkomna hälsar Lisa och Maria!
Missa inte utlottningen av entrébiljetter bland rätta korsordslösningarna i detta nummer av INFO-Bladet, se sida 22.

Text: Elin Troedsson
Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelKontakta Viby El för bättre kraft
Nästa artikelInred och få inspiration på MIXHUSET