Allt började för 5 år sedan, då gjorde Lisa & Maria en Prova På Dag mest som en rolig grej men de har också ett brinnande intresse för alternativ hälsa.

– Tydligen var det fler än oss som var intresserade, säger Lisa.

Då denna dag bara har blivit större till vår otroliga glädje, flikar Maria in.

Efter hand som mässan växte så startade Hälsoevents i Kristianstad 2010. Detta har resulterat i ytterligare ett evenemang som går av stapeln den 28 april 2012.

–         Vi har valt att ha vår Prova På Dag på Sommarlust Folkets Park då detta är en mysig miljö att vara i och tillsammans med parken tyckte vi att det behövdes ett evenemang för kvinnor, säger Lisa

–         Konceptet är något som vi själva saknar och hade tyckt vara en rolig grej att gå på, berättar Maria.

Här finns lite av allt, det är mingel, mat, mässa, mode, musik & megahumor allt blandat under en kväll som blev ett M event. Vad kan få en att må bättre än denna kombination under ett och samma tak?

Naturligtvis så kommer även Prova På Dagen att kvarstå. Nästa år så infaller den 31 mars.

–         Det blir även lite nyheter under mässan då vi firar 5 års jubileum nästa år, tillägger Lisa lite hemlighetsfullt.

Biljetter till båda evenemangen är nu släppta och detta känns som en trevlig upplevelse som man inte får missa. Varför inte ge bort i julklapp? Vi behöver alla få en energikick ibland.Lisa-&-Ia-infobladet-web

Föregående artikelOttosson Truck AB i Sölvesborg
Nästa artikelKonferens julbord och övernattning på Hotel Fritzatorpet