Kraftplatsen Massage & Friskvård finns nu på Holjebadet i Olofström.Olofström
Nu kan ni kombinera simning och varmt bad med skön massage på Holjebadet i Olofström. Kraftplatsen Massage & Friskvård drivs av Daniéll Ekvall som har flyttat hit från Karlskrona och öppnade sin mottagning på Holjebadet för drygt två månader sedan.

– Min vision är ditt välmående, säger han. Att få hjälpa en annan människa att må bättre eller nå sina mål om ett friskare och hälsosammare liv är en underbar känsla och en stor drivkraft i mitt liv.
– Kraftplatsen är min dröm och det är fantastiskt att få göra det jag brinner för, berättar Daniéll vidare.
Han är diplomerad massageterapeut och certifierad massör, och även medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund. Det ger en extra trygghet eftersom han följer deras krav om tystnadsplikt och patient- och ansvarsförsäkring.
Utöver det är Daniéll också utbildad Holistisk livsstilscoach enligt C.H.E.K Institute. Det innebär att han är utbildad i hur man äter och tränar rätt för att må bra. Det är inte så enkelt som det låter, utan det krävs att man kan ge individanpassade råd utifrån vilka förutsättningar och mål kunderna har för sin hälsa.
Fördelen med att ha sin mottagning på Holjebadet är att det är nära till hands för de som går på gymmet. Det är bra att få massage efter ett träningspass för att hjälpa kroppen att återhämta sig. Sen är det inte fel att kombinera massage med varmt bad för att få en djupare effekt på behandlingen. När simhallen har sin relax simning kommer Daniéll finnas på plats vissa kvällar för att ge gratis prova på massage, vilka kvällar det är kan man se på hemsidan www.kraftplatsen.com.
Kraftplatsen Massage & Friskvård kommer också ut till företag och massera de anställda på plats. Samtidigt som Daniéll ger en behandlande och avslappnande massage så ingår det tips och råd om livsstilscoachning om man vill.
Vilka övriga effekter har massage?
– Gör spända muskler mjuka och elastiska
– Ökar blodcirkulationen i musklerna
– Stärker immunförsvaret
– Har en avslappnande effekt på kroppen
– Ger en djupare och lugnare andning
– Ger en ökad kroppskännedom
– Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler
– Motverkar spänningar vid smärttillstånd
– Motverkar stress
– Ökar vår koncentrationsförmåga
– Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelFlyttade på kärleksdagen
Nästa artikelVi ses i backen