Allt började med att familjen skulle köpa en soffa. Bröderna Liljegren kollade runt med sina kontakter, hittade en soffa hos en utländsk tillverkare. De fick ett bra pris, om, de köpte en hel container. Bröderna tänkte att det måste ju gå att sälja resten av sofforna, och mycket riktigt. Det tog inte lång tid innan alla sofforna var sålda.

Detta gav blodad tand och vi började åka runt på mässor och andra inköpsställen berättar Gordon. Vi utökade med 7-8 modeller. Då hade vi ingen utställningshall utan enbart ett lager så kunderna fick ringa och boka tid med oss för leverans. Idag är även lillasyster Sandra delägare tillsammans med Robin och Gordon.

Vi märkte snabbt att det inte var hållbart att inte finnas på plats, så vi byggde om vårt lager till en utställningshall och hade öppet måndag till fredag. Även detta fick vi ändra ganska omgående då vi hade kunder långt härifrån och endast kunde komma på helger. Sedan dess har vi öppet alla dagar i veckan. Med detta utökade vi sortimentet med massor av varor allt med hög kvalitè men fortfarande till vår låga priser. Efter ytterligare framgångar i vår försäljning har vi blivit trångbodda, så sedan hösten 2011 har vi i etapper byggt om och byggt till. Efter att vi skaffat utställningshall i vårt tidigare lager byggde vi till ett nytt sådant. Detta håller vi på att ställa i ordning för våra stora nyheter. Utemöbler och sängar.

Vi har egenimport på våra varor för att minimera prisbilden. På utemöbelavdelningen kommer vi till att ha en matgrupp som har ett eget patent och vi blir exlusiva importörer på den varan. Jag kan avslöja att den har en mycket smart lösning för iläggsskivor. Utöver den har vi massor av utemöbler att välja på.

Den andra nyheten är sängar, det har på kort tid blivit succè, efterfrågan är stor så vi har fått öka på leveransen på sängar rejält. Vi vill gärna kunna leverera produkten till kunden omgående. Av den anledningen har vi byggt ett helt nytt stort lager på tomten. Gordon berättar också att Klubbkompis kommer att nyanställa, minst en person den närmaste tiden. Vi måste vara ytterligare en som arbetar på lagret, det känns bra att kunna rekrytera och vi tror att det finns mycket kompetent antal sökande för den tjänsten.Sandra och Gordon i den nya sängavdelningenGrupp från den nya utemöbelavdelningen

Föregående artikelIngmars Möbler – ett familjeföretag med charm och känsla!
Nästa artikelStoby Akvarium – 450 kvm fisk, akvarium och tillbehör