Bild1-webbBromölla
Kenny Karlsson har valt att gå i sin pappas fotspår och startade 2013 sitt företag Karlssons Gräv och Stubbfräs. Han tyckte att det var dags att släppa in nya utmaningar i livet.
– Jag var sugen på att prova någonting nytt och göra det helt själv, säger Kenny. Det är roligt med nya utmaningar och att pröva sina vingar.

Samtidigt som Kenny driver sitt eget företag så jobbar han även på BSK-gruppen i Bromölla. Han är utbildad anläggningsingenjör och han vet mycket väl vad han pratar om. Kennys pappa, Åke Karlsson, var även han verksam inom entreprenadbranschen fram till 70-talet.
– Jag erbjuder mina kunder en rad olika tjänster. Den stora grejen är stubbfräsningen och sen har jag en speciallitet, nämligen trånga ytor, berättar Kenny.

Hos Karlssons Gräv och Stubbfräs kan man få hjälp med bland annat; dränering, trädfällning, snöflyttning, plattläggning, rördragning och givetvis diverse grävjobb och stubbfräsning.
– Jag gör även mindre anläggningsjobb, tilläggsisolerar husgrunder och en del trädgårdsplanering. Det vill säga att jag utför underarbetet åt kunden så det är färdigt att rulla ut en gräsmatta på. Det är som med allt annat jobb, underarbetet är det viktigaste, säger han.

Tillsammans med Totte på Malmbergs rör utför Kenny också installation av infiltrationsanläggningar.

INFO-Bladet önskar Kenny stort lycka till med sitt företag!

Text: Sarah Petersson
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelTänk färg och mönster hos Butik Jazpi
Nästa artikelInvigning av Näsums nya allaktivtetsplan