DSC_0127_cmykEdenryd
Längs den vackra kusten mitt i byn Edenryd ligger Rusthållaregården, en gård med anor från mitten av 1700-talet. Therese Hamberg tillsammans med sin familj driver sedan 2012 Rusthållaregården och för tredje året i rad serveras julbordet i det mysiga och stämningsfulla gamla kostallet.

Vi vill med högklassig service, en inredning av levande ljus och detaljer som höjer julkänslan ge våra gäster en fin kväll och upplevelse. Utmaningen med att servera julbord är att kunna erbjuda ett prisvärt alternativ, men ändå behålla hög livsmedelskvalité.

Tidigare år har vi endast haft julbord för stora sällskap och företag, men då vi fått många förfrågningar från privatpersoner så har vi i år valt att lägga in två helger med julbord som även familjer och mindre sällskap kan boka in sig på.

Förutom förberedelser inför julborden så är planeringen i full gång inför kommande säsong. 2015 börjar säsongen vid påsk och den traditionella konstrundan, som planeras att bli större nästa år då renoveringen av rusthållarens gamla stall skall stå klart och inredas med konst.

Företaget anordnar också konferenser och det går bra att boka gården för fest, bröllop, dop, möhippa, svensexa eller en trevlig kväll med familj och vänner.

Föregående artikelEbafarmen erbjuder allt till hundägare
Nästa artikelArbetsförmågebedömning och praktik-platser med djupare mening