bild1_cmyk bild4_cmykSölvesborg
Ebafarmen i Sölvesborg erbjuder sina kunder ett unikt helhetskoncept. Man kan köpa schäfervalp hos dem och samtidigt boka in sig på deras valpkurser och fortsättningskurser, samt köpa alla tänkbara hundprodukter i deras butik.

Ebafarmen drivs av Freddy Flinthage och han har lång erfarenhet av uppfödning och träning av schäferhundar. Tillsammans med kursledaren Ann-Sofie Andersson erbjuder de valpkurser och fortsättningskurser som en service till de som valt att köpa en valp av Ebafarmen.
– Vi vill erbjuda en helhet och en extra trygghet för kunden, säger Freddy. Det ska vara roligt att ha hund och hos oss får både ägare och hund utvecklas tillsammans i positiv anda.

I höst ska de ha två olika kurser, en valpkurs och en fortsättningskurs, och de anordnar även valpträffar för de som är intresserade. I varje grupp är det mellan 6-8 deltagare, för att alla ska kunna få den hjälp och det stöd som de behöver för att utvecklas tillsammans med sin hund.
– Vi erbjuder helheten, från valp till färdig hund, och vi är med hela vägen, säger Freddy.

Ebafarmen producerar även sitt eget hundfoder, ett naturligt våtfoder med nyttiga och naturliga ingredienser som görs på gården av lokala råvaror handlade i trakten. Fodret är råfryst och bevarar på så sätt sina naturliga närings-ämnen. I sortimentet har de allt från allroundfoder till specialfoder så som energi eller spannmålsfritt foder för aktiva samt känsliga hundar.

Hos Ebafarmen får man all tänkbar hjälp och stöttning när man väljer att köpa sin valp av dem!

Text: Petra Horning
Bild: Freddy Flinthage

Föregående artikelJULSHOW PÅ BOKESLÄTT/SÖLVESBORGS RIDSKOLA
Nästa artikelJul på Rusthållaregården!