Sölvesborg
Nu kan Jana´s Massage & Friskvård hjälpa ännu fler personer som har muskulära besvär. Hon har utökat sin utbildning med smärtlindrande massage vilket betyder att hon kan undersöka och behandla ryggradens dysfunktioner, triggerpunkter och fibromyalgi.

 – Jag har fått stor respons på min nya utbildning från kunderna, säger Jana. Att kunna hjälpa kunder med olika muskelbesvär och att känna muskelspänningarna släppa under behandlingen är fascinerande, det tröttnar jag aldrig på.

På utbildningen fick Jana lära sig att kombinera den smärtlindrande massagen med andra tekniker för att kunna behandla kunder med långvariga smärtor.

Jana berättar att i Sverige drabbas i genomsnitt 80 procent av befolkningen någon gång av ryggbesvär, vilket kan innebära stora kostnader i form av sjukvård och sjukskrivningar och även mänskligt lidande. Men med hjälpa av den effektiva behandlingsmetoden Positionell relaxationsteknik kan Jana nu hjälpa ännu fler.

Elisabeth Kardum, före detta elitsimmare och nu personlig tränare, berättar att hon går hos Jana för att hon går in på djupet och stretchar och töjer efteråt.

– Som elitsimmare har jag gått hos många massörer men Jana är den som är bäst och jag kan varmt rekommendera henne.

Linda, platschef på Opengym, kommer ofta akut till Jana med olika muskulära besvär.

– Vi är glada att Jana finns på plats på Opengym med sin kompetens, det ger gymmet en helhet. Det är inte bara kunder på Opengym som kommer hit det är även kunder utanför gymmet.

Johan, VD på ASKA, går till Jana en gång i månaden för problem med bröstryggen. Hans personal går till Jana i förebyggande syfte så att de ska klara av de tunga arbeten.

– Jag har gått till många massörer men det är Jana som är den bästa, säger han.

Jana finns på Opengym i Sölvesborg och önskar både nya och gamla kunder välkomna att testa på en muskelbehandlande massage eller en smärtlindrande massage.

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelMusikkväll för Världens Barn
Nästa artikelBogart byter ägare