Kristianstad
För snart ett år sedan startade Carola Groth Lakewood Living, ett företag som är sinnebilden av kvalitét och elegans. Den rymliga butiken innehåller fantastiska sängar, unika heminredningsdetaljer och man kan inte gå därifrån tomhänt.

Carola har ett förflutet inom handel, och hon har alltid varit intresserad av färg och form, så att börja med inredning föll sig naturligt.

– Vårt sängsortiment består av Lectussängar och våra egna Lakewoodsängar, berättar Carola. Det är produkter med god kvalitét och bra priser. Eftersom vi tillverkar våra egna sängar kan vi lätt specialbygga utefter kundens önskemål.

Det finns mer än sängar i butiken, bland annat bäddsett, kuddar, filtar, porslin, ljus och allt annat man kan behöva för att dekorera sitt hem. I sortimentet kan man hitta märkena Artwood, PB Home, Bloomingville, Yankee Candle, Rif Design, Sthål och många fler.

– Vi har precis fått in det nya danska märket The Traveling Band, säger Carola. Vi är en av ett fåtal butiker i Sverige som säljer deras unika produkter.

The Traveling Band har inredningsdetaljer gjorda av trä, horn, ben och glas, med inspiration från bland annat Indien. Deras ekologiska textilier är väldigt populära, och Lakewood Living har många av deras fina kuddar och mysiga plädar till försäljning.

Utöver sina intressanta varor och bekväma sängar kan Lakewood Living även erbjuda Homestyling. Om man har ett eller ett par rum man inte trivs med eller man vill förändra kan Carola hjälpa till.

– Det första jag gör är att intervjua kunden för att få reda på vad de vill ha och vad de gillar för stil, sen gör jag ett förslag utifrån det. När de är nöjda kan vi även hjälpa till med att göra stylingen till verklighet, jag har stått hemma hos en kund och skruvat upp tavlor till exempel, säger Carola med ett skratt.

Det är inte så konstigt, för Carola jobbar hårt för att hennes företag Lakewood Living ska stå för prisvärd kvalitét och utmärkt service, vad helst kunden behöver hjälp med.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelAlla barn är viktiga
Nästa artikelKLEO bjuder på premiärkonsert