Kristianstad
För 14 år sedan började Igor Poletanovic att jobba som trafikskolelärare i Umeå. Flyttlasset gick senare till Kristianstad. Igor började jobbade för en rad olika trafikskoleföretag i Kristianstad, sen kände han att det var dags att stå på egna ben och bli sin egen chef.
Då var finanskrisen kommen. Igor offrade allt han hade. Satsade alla medel han kunde komma åt. Idag har han fyra bilar med intruktörer, totalt fem anställda. I Igor ser man en oerhörd företagsstolthet. En man som brinner för att lära ut.

Riskettan
Sedan 1 april 2009 måste alla som ska ta ett B-körkort ha genomgått en utbildning som heter ”Riskettan”. Utbildningen handlar om riskfyllda beteenden, alkohol, och andra droger samt trötthet. I Riskettan erbjuder Igor en unik utbildning som är väldigt lovordad.
– Jag har tagit in en kille som varit missbrukare i 25 år. Han ger min utbildning en mer ingående blick om livet som missbrukare, och hur trafikfarligt det är med alkohol och droger i kroppen.

Affärsidé och framtid
Igors affärsidé bygger på personal i form av hög social kompetens. Lokalerna på Hovslagaregatan är genomtänkt inredda, som bidrar till att alla känner sig hemma här.
Igor hoppas i framtiden kunna utöka sin undervisning med BE-Körkort samt moped.

INFO-Bladet önskar Igor med personal lycka till, och hoppas på många växande och framgångsrika år!

Text: Christoffer Lundin

Föregående artikelMarkus Olsson – Månadens IFK Profil
Nästa artikelKonst på Maglegårda