HMattias Arvidsson vid en av de trevliga spabaden.Några av spabaden som Home-Expo erbjuder.Pooltillbehöver finns också och självklart är det nödvändigt.Den hemtrevliga ingången till Home-Expo i Finjaässleholm
Spabaden, poolerna och rengöringen får mig att tänka på välmående och hälsa, men framförallt spabaden som man inte hade haft något emot av att koppla av i nu till hösten. Många tyckte likadant på Hem och Villa mässan där Home- Expo visade upp sina exklusiva och avkopplande spabad.

Den 27-30 september ställde Home-Expo ut på Hem och Villa mässan. Det var fyra stycken spabad och en rund vattenfylld pool som besökarna fick ta del. I poolen fanns det en städrobot som effektivt rengör poolen från alger och smuts. Huvudsaken med att ställa ut på Hem och Villa-mässan var att visa upp spabaden som butiken erbjuder. De var och är fortfarande väldigt populära och vem lockas inte av tanken på att krypa ner i ett varmt avslappnande bad nu i höst i regn och rusk?
Efter mässan fick Home-Expo trevlig respons och intresseanmälningar och offerter trillade in till företaget.
Mattias Arvidsson tog över halva företaget från den tidigare ägaren vintern 2011 och trivs med sitt jobb.
– Det har inte bara varit människor från närområdet som har kommit hit utan även från t.ex. Malmö-området, berättar Mattias. Det närmsta företaget med liknande koncept ligger inte speciellt nära här och därför känner vi att vårt koncept är bra.
Det har varit lite gamla kunder som kommit hit i och med Hem och Villa-mässan men många nya kunder också. Stilen är samma som innan Mattias tog över och eftersom Home-Expo inte är speciellt säsongsbaserat är det kunder hela året om.
– På sommaren kör våra kunder hit för att de är intresserade av pooler och på vintern spabad. Den här sommarn var inte så varm och då var det också spabad som gällde, talar Mattias om.
Det som kommer bli nytt med Home-Expo är att en butik i Kristianstad kommer öppna så att kunder i det området kan ta del av samma utbud och variation som kunderna i Hässleholm. Sortimentet kommer vara detsamma och det blir en relativt ny marknad i Kristianstad.
En kampanj som pågår just nu är saltklorinatorn. Saltklorinatorn omvandlar salt man häller i poolen till klor.
Mathias Arvisson är numera VD på företaget Home Expo (sedan i slutet av februari) och Mikael har stannat kvar som anställd, tillsammans med sin dotter Rebecka, numera mammaledig, och Rebeckas syster Josephine Svensson som har hoppat in för sin syster under hennes föräldraledighet. Med svågern som nyanställd fr.o.m. den 2:a april så behöver man knappast nämna att Home Expo är ett rejält familjeföretag på alla vis.
Home-Expo har många leverantörer i dagsläget och en av dem är Artesian Spas. Artesian Spas är en av de största spa-företagen i USA och erbjuder mängder med luxuösa spabadkar.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelJulmarknad i Hässleholm
Nästa artikelBiltest för Chevrolet Cruze Kombi