Anreas-Nyh-CMYK Anton-Arvidsson-CMYKOlofström
Holje El kan erbjuda sina kunder ett brett urval av tjänster och produkter såväl som kompetent personal och material av god kvalitet. Under de mörkare månaderna kan det vara väl värt att titta på nya lösningar för värme och säkerhet.
Intresset för solceller ökar allt mer och Holje El kan erbjuda helhetslösningar åt sina kunder, från projektering till färdig montering. I sin järnbutik, där de även säljer kaminer, har de en referensanläggning så att kunderna lätt kan få en överblick över hur en solcellsanläggning fungerar. Att satsa på el från solceller är smart för den miljömedvetne.
– Solceller är någonting som passar alla, säger Holje Els VD Mattias Örknér. Är man intresserad kan man skicka en förfrågan via vår hemsida med ungefär hur stor anläggning man hade tänkt sig, så gör vi ett kostnadsfritt besök och förslag till kunden.

Holje El satsar också mycket på hemsäkerhet och lås, och kan bland annat även erbjuda handikappanpassning. De använder sig bara av godkända lösningar och kan ordna bland annat dörrautomation, mekanisk eller elektrisk låsning, dörrstängare och reperationer efter inbrott. De kan även hjälpa till med elservice, brand- och inbrottslarm, passagesystem och automation.
– Vi arbetar hela tiden med att bredda våra kunskaper så att vi ska kunna erbjuda kunden en så komplett service som möjligt, säger Mattias. Vi har hög standard på våra anställda, de brinner för sitt arbete och ger personlig, flexibel och smidig service.

Deras tjänster vänder sig till både privatpersoner, landsting, kommuner och företag, oavsett om man vänder sig till huvudkontoret i Olofström eller filialkontoret i Kristianstad. Alla 31 anställda på huvudkontoret i Olofström och filialkontoret i Kristianstad är måna om sina kunder och arbetar hårt för att göra dem nöjda.

Vill man få ett jobb proffsigt utfört ska man vända sig till Holje El!

Text: Petra Horning
Bild: Joakim Lenell Imagen Foto

Föregående artikelAoptik levererar Europas bästa progressiva glas
Nästa artikelRevive Honor släpper sin första singel