Mångsysslaren Henrik Gustafsson har verkligen många strängar på sin lyra. Tillsammans med sin sambo Carola driver han ett hälsoföretag som säljer kosttillskott och träningsprodukter där de även erbjuder kunder Bowenbehandlingar.

Till vardags driver han elfirma, är fastighetsägare till ett industrihotell och har nu startat firman GT Petroleum där han säljer gasol. Han tänkte att det är ett smart sätt att köra bilen på när bensin och diesel är så dyrt idag och nu är gasoltanken på plats och kunderna kan komma. Han tankar bilar och fyller på flaskor till behövande och poängterar att det faktiskt går att bygga om sina vanliga bilmotorer så man kan köra på gasol om man vill. Det är både billigare, ca 30-40 %, och miljöpåverkan blir mindre eftersom bilen släpper ut betydligt mindre gifter än andra bränslen, i princip endast vatten och koldioxid.

Företagen ligger i Munkahus industriområde, ett stenkast från Karlshamns centrum, strax intill Schenker. Eftersom han redan har sina firmor på samma ställe med låga omkostnader kan han hålla lägre priser jämfört med normalpris på andra ställen. Gasolen köper han in av EON som så lägligt har sitt lager tvärsöver gatan. Framöver kommer de att utöka med tillbehör som tex. packningar, slangar och reduceringsventiler samt grillar eftersom de är återförsäljare för Gasolpecialisten och kan erbjuda varor från deras sortiment. De erbjuder även utkörning åt restauranger och andra företag.
Carola och Henrik framför den nyinstallerade gasoltanken.

Så passa på att fylla upp dina gasolflaskor inför husvagns- och grillsäsongen och ta gärna en titt i butiken som även har produkter för den inre hälsan.

Välkomna hälsar Carola och Henrik!

Text och bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelCamilla ger dig Lugn & Ro
Nästa artikelVåren är här…