siggeHej!
Det är jag som är Sigurd Håkansson, allmänt kallad SIGGE.

Jag är född i Stehag för 6 år sen. Min mamma är helperser och min pappa är… är… ja, han som ränner runt i närområdet. Mamma har 14 barn och pappa 122.

När jag var 2 månader gammal blev jag adopterad av Husse. Han är konstnär och heter Kent Viberg och kallas HUSSE. Vi bor i Matvik utanför Karlshamn tillsammans med Matte och min tjucka halvsyster Witchie.

Jag är intresserad av ganska mycket här i livet. Gillar att läsa djuridik och hoppas att bli advokatt senare i livet. Det heter ju att alla är vi lika inför lagen, men vem skyddar oss egentligen? Det finns många djurister men dom bryr sig mest om människoproblem. Våra problem som t.ex. tvångskastrering, för hög moms på kattmat, känslolös avel, för få bilfria zoner, för små reseburar bryr sig knappast någon om. Men det gör jag… och om detta återkommer jag.

För att nå ut i vida världen så finns jag också på facebook. Där håller jag världen uppdaterad med viktiga händelser i mitt och andras liv. Husse, som är min personlige tränare och sekreterare får skriva där som här, för tangentbordet är bara anpassat för små tassar. En gång provade jag själv och det blev bara sxsd i89ou9 ghfy gbvf e4r3wd när jag skulle skriva mitt namn… Jag har mer än 2000 vänner på facebook och plats till fler så knacka in sigge hakansson och bli min vän, Du med.

Nyss var det jul och bara kort därefter nyår. Hade tänkt mig en lugn jul med Husse, Matte och min tjucke halvsyster, men vad hände… jo han, den lille människan från Åkarp, 2,75 år gammal, kom… Han låter och äter nästan hela tiden ska Ni veta OCH MAN KOMMER INTE FRAM. Överallt, på vägen till min matskål låg sopbilar, elefanter, traktorer, tåg, kor, höns, köttbullar och massor av andra hinder. OCH den lille människan från Åkarp hade med sig 2 svarta fyrbeningar, 2 katt-staboar som JAG och min tjucke halvsyster satte på plats redan efter 3 minuter. Efter julen kom nyår. Då köper Ni människor 3000 ton raketer och bumber för 300 miljoner kronor. Sen skadar Ni hundratals människor, orsakar bränder, skrämmer oss husdjur OCH skogens vilda djur med raketerna och bumberna. Allt på en halv timme…

I mat hade det blivit 30 miljoner dagsransoner Royal Canin kattmat + 15 portioner hundmat för samma summa, till oss arma, alltid utsvultna husdjur… tänk på det nästa nyår, Ni människor…

Vi hörs…

Sigge

Föregående artikelAlternativ Medicin Praktiken i Sölvesborg
Nästa artikelVälkomna till Hälsoevents i Kristianstad