Perstorp/Vinslöv
En ledig lokal med bra läge, och en ren tillfällighet gjorde att Hedvig & Hedda valde att öppna sin andra butik den 8 maj. Alla Perstorpsbor välkomnas in i butiken med snygga och stilrena dam- och barnkläder.

Sedan starten har det enbart varit positiva reaktioner, bland kunder och andra intresserade.  Med många olika märken i butiken är man en damklädesbutik med något för alla, och även små baby- och barnkläder pryder galgarna.

Carina Hall Lundberg är kvinnan bakom företaget Hedvig & Hedda. Efter en hektisk tid i livet med mycket resor valde hon att satsa på ett av sina intressen. Kläder. Märket NOA NOA har sedan länge varit Carinas favorit så att starta med deras kläder kändes naturligt.
Man inredde en lada hemma på gården i Hälleberga till butik, men insåg efter en tid att verksamheten behövde flyttas. Carina hittade en butikslokal inne i Vinslöv, och antalet kunder ökade. Och nu har hon även öppnat butik i Perstorp. Till sin hjälp har hon döttrarna Josefine och Emma som båda arbetar inom företaget, och i butiken i Vinslöv finns även Åsa.

När tillfället kom, och Carina efter att kontrollerat med sina leverantörer fann att det var möjligt att få hem tillräckligt med kläder, fanns det inte mycket att vänta på. Hon ville öppna innan sommaren och lade ner många timmar och hårt arbete för att färdigställa butiken för att kunna välkomna sina kunder till premiäröppningen.

– Under sommaren kommer vi att renovera butiken här i Perstorp en del, och vi ser framemot att sätta vår egen prägel på lokalen, berättar Carina, som hälsar nya och gamla kunder välkomna till Hedvig & Hedda i Vinslöv och Perstorp.

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelNaturförskola öppnar i Hässleholm
Nästa artikelNära till allt i Hässleholm