Kristianstad
Daniela arbetade med SPA och inom hudvård, och när hon startade eget företag tog hon detta ett steg längre. Det som Daniela alltid känt inom sig, förmedlar hon nu till sina kunder genom Reconnective Healing.

Till salongen på söder är alla välkomna, kunder som vill uppnå mer inre lugn genom Reconnective Healing eller företagspersonal som vill ha massage som friskvård. Det faller ett lugn över en när man stiger in i rummet där Daniela tar emot sina kunder.
Ansiktsbehandlingar, fotvård, massage, EQ-terapi och Reconnective Healing är bl.a. vad Daniela kan erbjuda. Daniela finns sedan ett år tillbaka på Tinas Salonger på Söder.
– EQ-terapi är en form av coaching där man bearbetar med negativa känslor som t.ex. dåligt självförtroende, oro, dålig självkänsla, berättar Daniela.
Just healingdelen blir jag själv nyfiken på, och får av Daniela veta att det finns flera olika healingmetoder. Hon använder sig av Reconnective Healing och det är en stark energi som är väldigt effektiv jämnfört med andra metoder, får jag förklarat för mig. Det är som att jämföra det senaste från Mac med den första datorn som tillverkades. Olika hastigheter i frekvenserna.
– Allt handlar om energi. Jag vill ta bort stämplen av flummighet som har belamrat healingen, säger Daniela. I grundskolan lär vi oss i fysiken om energi, och det är exakt det jag arbetar med hos människorna som kommer hit. Och kunderna är vardagliga vanliga människor, som kassören i kassan, eller VD:n på företaget.
Under året så kommer Daniela att ge sig utanför sitt rum och hålla föreläsningar om hälsa och välbefinnande. Kurser om Tankens kraft under Mia de Neergaards (Human Potential) regi, en uppskattad livscoach och föreläsare. Föreläsningarna är riktade både till privatpersoner och företag.
– Som företagare är det en bra investering att satsa i hälsa och friskvård för sina anställda eftersom det minskar sjukskrivningarna, och man får lyckligare medarbetare, säger Daniela.
Lev livet inifrån och ut, inte tvärtom. Dessa kloka ord satte sig fast hos mig efter mitt besök hos Daniela.

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelGolfklubben firar 25 år med stortävling
Nästa artikelÅrets bästa kundmöte 2012