Niklas Åkesson & Dennis Nyman från 3 Butiken i Kristianstad.  Saknas på bild gör medarbetarna Nils Palmlund & Ardian Dzelili.Kristianstad
Att alltid ge de lilla extra till varje enskild kund gör att man får utmärkelsen ”Årets bästa kundmöte”. 2012 fick 3 Butiken i Kristianstad denna oerhört fina utmärkelse. Välkommen in till 3 på Östra Storgatan 44 och möt medarbetarna med störst kundengagemang i Sverige!

– Butiksmedarbetarna i 3 Butiken Kristianstad är otroligt duktiga på att bemöta varje kund med vänlighet och respekt. Vi ska tillhandahålla god service till alla oavsett ålder eller vad de vill ha hjälp med, berättar Dennis Nyman, som är butikschef.
Att ge lite extra av sig själv varje dag gör att de har tagit hem den ärofyllda titeln. Det är företaget Daymaker som årligen utför undersökningar ute i butiker. Listan visar att 3 Sverige är årets bästa telekomföretag, och har förbättrat sina kundmöten med hela 27 %!
Dennis fortsätter berätta att utbyggnaden av 3G och 4G-nätet är i full gång här kring Kristianstad och Åhus med omnejd, vilket kommer göra 3 ännu bättre. Målet är att erbjuda bäst täckning i hela södra Sverige.
Men Dennis, när man fått en så här fin utmärkelse, hur toppar man detta?
– Vi är aldrig nöjda förrän kunden är nöjd. Vi ska fortsätta att ge hög service och få våra kunder att trivas hos oss. Driv och engagemang hos medarbetarna tar oss framåt mot nya framgångar, avslutar Dennis.
Vi på INFO-Bladet vill gratulera 3
Butiken i Kristianstad till den välförtjänta utmärkelsen!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelHealing Beauty by Daniela
Nästa artikelHippiegrip på Barbacka