HälsoOasen har expanderat igen och rymmer nu mycket i sina hemtrevliga, mysiga och väldoftande lokaler. Nu kan man inte bara komma för spadelen och massagen utan också nagelförlängning, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr, vaxning och mycket mer.  Den senaste terapeuten som välkomnas till HälsoOasen är Alva Mauritzson.
Alva gör allt från nagelförlängningar med gelé till rakning på gammalt vis, nämligen med viltsvinsborste och raklödder i barbershopstil.
– Det har blivit väldigt uppskattat av män som får den behandlingen, berättar Alva.
Fransförlängning, permanent epilering, borttagning av hudförändringar är också något som Alva och HälsoOasen kan erbjuda dig.
Med märken som Sabi Sands, Sothys och Jenz, ger Hälso-Oasen dig det bästa ur ett fint ekologiskt sortiment.
– Sabi Sands och Sothys kompletterar varandra väldigt bra, berättar Sandra Markus som jobbar som spa- och hudterapeut. Då Sabi sands är svenska ekologiska spa-
produkter och Sothys är ett brett djupgående och behandlande hudvårdsmärke.
HälsoOasen ligger i en lugn och behaglig atmosfär mitt ute i skogen i gamla militär-
området i Hässleholm. Här kan du njuta av olika massage-metoder som till exempel varma stenar, lugnare massage och en mer behandlande klassisk massage. I badet kan du slappna av och låta Patrik Nilsson och Sandra ta hand om dig när du seglar bort i drömmarnas värld. Utejacuzzin är en av de mer populära delarna och skogens stillhet blandas med en och annan glimt av vilda djur.
– Ibland besöker hjortarna oss för att de är så orädda, berättar Sandra. På kvällarna är träden upplysta och speciellt på vintern lyser snön extra vackert.
På HälsoOasen kan man hitta ekologiska produkter utan parabener och 70-100 procent av innehållet är ekologiskt.
Sedan starten 2006 har det hänt mycket och i dagsläget hittar vi flera olika rum i lokalerna där man kan göra spa-, massage- och andra skönhetsbehandlingar. Ångbastun och duschrummet finns att tillgå i spapaketen. Nyligen tog HälsoOasen över ett rum till och har fler planer på att växa.
– Vi har ett rosmarinbad där man får avnjuta choklad och kall hälsosam dricka när man slappnar av i värmen, berättar Patrik.
I starten fanns det bara ett så kallat duo-spa som rymde två personer, idag kan man boka spapaket för upp till 12 personer åt gången.
– Du byter om direkt när du kommer hit och man skiljs Alva, Sandra och Patrik vid den populära utejacuzzin.aldrig från gruppen man kommer med.
Unna mannen din en ansiktsbehandling med äkta barbershop-stuk i födelsedagspresent eller varför inte ta hit väninnorna och njut av ett spapaket tillsammans. Unna dig och dina nära en dag i hälsans tecken och tänk på att ta hand om dig själv. Unna dig helt enkelt en behandling på HälsoOasen, Patrik, Sandra och Alva kommer ta väl hand om dig och din hälsa.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelNysta in dig på Ateljé Momalla
Nästa artikelÅrets trotjänare