Svängsta

Patricia Tillquist är en positiv, glad och omtänksam kvinna och hon brinner för näring och hälsa.
2009 utbildade hon sig till friskvårdskonsulent och hennes passion är att hjälpa andra människor till ett hälsosammare och friskare liv. Framför allt barn med övervikt.

Patricia bor i Svängsta med sina två barn och utgår därifrån när hon besöker Er. Hennes företag, Hälsokampen, är ett mobilt företag som tar sig till kunder som inte har möjlighet att ta sig till henne. Hon anser att alla människor som har viljan och behovet att göra något åt sin livssituation eller sina stela muskler ska få möjligheten.

Patricia åker ut till företag och föreningar och föreläser samt håller kurser, hon åker också ut till dig som individ för enskilda samtal.  Mer hon erbjuder är kostrådgivning, analys, matdagbok, livsstilsförändring, träningsupplägg, MI-samtal, stresshantering, massage och inventering av friskfaktorer.

Till alla företag som vill förebygga sjukskrivningar måste detta vara ett jättebra koncept, anlita en friskvårdskonsulent som ger ett helhetskoncept med stresshantering bland personal, massage, kostrådgivning samt ger föreläsning.

Till er med överviktigt barn; förebygg framtida sjukdomar med Patricias hjälp.

Patricia Tillquist säger att en liten förändring gör stor skillnad

Föregående artikelGalgbackens sista avrättning
Nästa artikelVackra naglar och skönhetsvård i Kallinge