hälsa

Anneli Franzen, hårfrisörska och hårolog har drivit Salong Hårstrået i Olofström 17 år. Nu kände Anneli att det var dags att vidareutbilda sig. Hon har tagit in en ny leverantör – företaget New Skin och märket Life Pak.

Produkterna är till för kropp och själ, grunden till ett hälsosammare liv. Det är näringstillskott i dessa produkter som mineraler och vitaminer, de är helt rena och inga tillsatser.

Anneli har gått en utbildning inom detta område så nu kan hon erbjuda sina kunder dessa fantastiska produkter samt hud- och hårbehandlingar.

Jag har märkt att problem med hud, hårbotten och allergier har ökat så att jobba med rena produkter känns helt rätt, säger Anneli.

Krämerna, som är gjorda av tropiska näringsämnen masseras in i huden och förstärker kroppens och hudens friska utseende.

På salongen kommer Anneli också att erbjuda galvanisk* behandling, vilket innebär att man minskar hudens åldrande. Hyn blir fräsch, mjuk och får en fin lyster.

Behandling av hårbotten håret känns friskare och fylligare. Kroppsbehandling minskar synbart celluliter.

Anneli är aktiv i det nya gymmet som kommer att starta i Olofström. Där kommer hon ha en monter med märket Life Pak. Hälsa är viktigt!

*Galvanic – ett litet strykjärn man masserar in krämer med.

Text & bild Monica Berg

Föregående artikelBrett produktutbud för effektiv profilering
Nästa artikelDouglas ungdomsfestival