RC REKLAM i Karlskrona ägs och drivs av makarna Paul och Lotta Svensson tillsammans med Johnny Andersen. Företaget har expanderat från att inledningsvis endast ha producerat skyltar och dekor till att idag vara ett reklamföretag som levererar det mesta till den kvalitetsmedvetna kunden.

rc-reklamDen egna 1.700 kvadratmeter stora lokalen på Tennvägen i Karlskrona har anpassats till en rationell reklamverksamhet med olika avdelningar, inklusive en ständigt uppdaterad butik med ett utbud utöver det vanliga.

Från skyltar till brodyr I anläggningen produceras skyltar, rollups, banderoller, butiks- och fordonsdekorer, dekaler, solskyddsfilm och visitkort. På profil- och arbetskläder sätts brodyr eller tryck, och gravyr utförs på allt ifrån små brickor till stora skyltar.

– Vi levererar kända varumärken inom allt ifrån yrkeskläder och skyddsskor till glas och presentartiklar, säger Paul Svensson och visar det stora utbudet av skyddsskor.

– Vi erbjuder ett av de bredaste sortimenten i länet, säger han bestämt. I den lättöverskådliga utställningshallen finns såväl pennor med tryck som äkta konstglas i vackra former och exklusiv design från Kosta Boda och Orrefors. Bland de mjukare produkterna finns allt från sköna plädar, exklusiva skjortor och jackor till ett stort urval av t-shirts och pikéer som bara väntar på att tryckas eller broderas.

Hög kapacitet

RC REKLAM har en bred maskinpark. Här finns storbildsprintrar med hög kapacitet som gör utskrifter för både in- och utomhusbruk. Man kan leverera i bredder på upp till 3,2 meter.

– Brodyrmaskiner, 4-färgsprintrar och de stora transferpressarna är igång hela dagarna.

Vi är idag nio anställda som säljer och producerar för fullt.

– Vi kan erbjuda det mesta inom reklambranschen till kommun, företag, föreningar och privatpersoner.rc-reklam2

Vår grafiska avdelning hjälper kunden med designen om så önskas. Dekorer på lastbilar, bussar, taxi och tjänstebilar utgör några av de mest kostnadseffektiva reklampelarna, det kostar oftast inte mer än en liten tidningsannons och syns varje dag. Mer än 250 bilar har dekorerats hos oss bara i år påpekar Paul Svensson. Vi utför även montering av solskyddsfilm på bilar och planglas.

Idag kommer RC REKLAMS kunder huvudsakligen från Blekinge, men många hittar också till företaget via dess hemsida som nu även innehåller en webbutik.

– Vi är mycket nöjda med företagets utveckling så här långt, men ser framemot nya utmaningar från ett ständigt växande kundunderlag, avslutar Paul.

Föregående artikelGaltsjöns Wärdshus
Nästa artikelHälsa är viktigt!