Hässleholm
Patrik hade tidigt ett intresse för trädgårdsskötsel och entreprenad. Han började köra grönsaker på mopeden när han var femton och blev tillfrågad om han kunde tänka sig att klippa gräsmattor också. På den vägen har det fortsatt.
– Jag utbildade mig på Önnestadsgymnasiet och startade mitt företag år 2000, berättar Patrik. Först var det mest trädgårdsskötsel men nu har jag övergått mer till entreprenad.
Den senaste tiden har Patrik grävt ner mycket kabel och fiber, och under vinterhalvåret blir det också mycket snöröjning och grusning av till exempel parkeringsplatser.

För de som vill anlägga en helt ny trädgård kan Patriks Trädgårdsservice erbjuda en smidig helhetslösning, från planering till utförande. Han ordnar allt från trädgårdsgångar och staket till att lägga ut rullgräs och anlägga grönsaksland.
– När jag går in i någons trädgård kan jag inte låta bli att se hur de har satt staketet eller var de planterat buskar eller träd, säger Patrik och ler. Man blir lite yrkesskadad, men samtidigt är det intressant att hämta inspiration och fundera över vad man själv hade gjort annorlunda.

Patriks Trädgårdsservice utför arbeten både i stan och på landsbygden. Behöver man hjälp med att gräva ner kablar, ta bort buskar eller stubbar eller vill snygga till i trädgården eller bara vill köpa lite matjord kan man vända sig till Patrik. Med sin mångåriga expertis erbjuder han kunderna utmärkt service och bra priser.

Hör gärna av er till Patriks Trädgårdsservice för prisförslag!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelEtt rent hem är ett trivsamt hem
Nästa artikelEn mångårig tradition