De ville hitta på något kul på påsklovet så varför inte dra igång en fotbollscup tänkte vännerna Hugo Santesson och Johan Sand.

Sagt och gjort planerade grabbarna helt på egen hand fotbollscupen och bjöd in vänner och klasskamrater från Espedalsskolan, Saxemara, G-Klaven och Fredriksbergsskolan. De fixade med anmälan och fick ihop 8 lag blandade med killar och tjejer. Eftersom Bästa vännerna Hugo och Johan.Ungdomarna är förväntansfulla inför dagens cup.de döpte cupen till Kexchokladcupen så tog 12 åriga Hugo kontakt med marknadsansvarig på Cloetta som sponsrade lite med reklamskyltar inför matchen.

Det blåser och är råkallt dagen då cupen går av stapeln men alla som anmält sig dyker upp ändå plus några till fotbollsugna ungdomar. Och förväntningen hänger i luften både från ungdomarna och arrangörerna Hugo och Johan som även fått hjälp av kusinen Gabriel för att få allt att klaffa. Det viktigaste är ju inte vem som vinner utan att de alla har skoj tillsammans och kan lära känna lite nya kamrater från olika skolor, tycker Hugo och slår det här väl ut kanske det blir en Kexchokladcup även nästa år.

Text och Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelLina erbjuder Gravida massage
Nästa artikelAnnikas företagsidé blev ett vinnande koncept