Det hade hon aldrig kunnat föreställa sig när hon för 4 år sedan blev egen företagerska, att hon skulle vinna pris för sin idé. Efter att ha jobbat med ekonomi större delen av sitt liv och med en pappas som drivit företag kändes det helt naturligt att satsa på något eget när företaget hon arbetade lade ner verksamheten och hon blev arbetslös.

Annika Grünfeld startade först företaget Officia, som utvecklats till OFF4ALL och har idag uthyrning av ekonomitjänster och en komplett kontorssupport. Hon har tagit över receptionen på Softcenter och utvecklat receptionsbiten till att erbjuda full kontorsservice för alla som vill utnyttja hennes tjänster, både företagare på plats men även till andra företag i bygden.

Annika i sin butik.I dagsläget har Annika även en vaktmästartjänst till uthyrning, det är mannen som för tillfället är arbetslös som ställer upp med sina kunskaper när hon får olika sådana uppdrag. I butiken säljer hon det mesta inom kontorsmaterial och det är inte bara företag som hittar hit utan även privatpersoner runtom i området har upptäckt hur smidigt det är att kunna köpa div. kontorsartiklar för husbehov. Hon kommer att ändra om lite i sortimentet framöver och även ta in lite penslar, målargrejer och skissblock till privatkunder eftersom hon märkt ett behov av sådana produkter. En annan spännande nyhet är en smartpen som är ett framtida projekt, en penna som kommer ihåg allt du skriver ner.  OFF4ALL vill gärna erbjuda medelstora företag att göra löpande inköp, där tjänsten ”skåpservice” innebär att OFF4ALL kommer ut till företagen och fyller på vad som behövs i skåpen så att tejp, plastfickor, papper osv.  alltid finns att tillgå. Annika poängterar att de jagar priser hela tiden mot leverantörerna för att kunna hålla bra priser ut till kund. Det viktiga, tycker Annika, är att de kan vara flexibla mot kunder och verkligen ge bra pris och en bra service.

Bevisligen har Annika lyckats med det eftersom hon nominerades till Årets kvinnliga företagare och vann titeln för en månad sen. Det är knappt så det har hunnit landa i henne ännu. Det är en stor händelse att få en sådan utmärkelse eftersom hon bara drivit företag en så kort tid, känner hon. Men hon är både stolt och glad och känner att hon verkligen kan använda det här i reklamsyfte för att föra företaget framåt och nå ut till nya kunder.

Infobladet önskar Annika grattis än en gång och lycka till med framgången.

Text och bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelGrabbarna fixade Kexchokladcupen
Nästa artikelRosenmetoden berör både kropp och själ