Bromölla
Nu öppnar Handelsbanken i Sölvesborg mötesplatsen i Bromölla och kommer fungera som Handelsbanken i Sölvesborgs förlängda arm lokalt i Bromölla.

Från vänster Jonny Nilsson, Kajsa Jeppsson, Emelia Ericsson, Magnus Gardell.Bromölla blir återigen en ort med tre banker lokalt representerade.
– Det känns helt rätt att satsa i Bromölla, dels för att komma närmare våra befintliga kunder och även kan hjälpa nya kunder i kommunen, säger Kontorschef Magnus Gardell.
Magnus och hans personal ser fram emot detta och i deras ögon kan man se att de brinner av engagemang för sin nya mötesplats.
– Handelsbanken tänker lite tvärtom mot andra storbanker. Vi stänger inga kontor utan öppnar istället upp nya, bland annat vårt nya koncept med mötesplatser. För oss är det viktigt att finnas nära kunden och ge kunden bästa möjliga service. Ledord i verksamheten är tillgänglighet, enkelhet och omtanke.
Mötesplatsen är ett nytt koncept som byggs kring mobil teknik med internetbanken som plattform. På mötesplatsen kan kunderna bli hjälpta med de flesta bankärenden, förutom kontanter och bankfack. Då hänvisas det till kontoret i Sölvesborg.
Mötesplatsen, som bemannas av personal från kontoret i Sölvesborg, kommer initialt ha öppet tisdag, onsdag och torsdag mellan 15.30- 17.30. Övrig tid enligt överenskommelse med kunden.
Eftersom avståndet är så kort är det lätt för personalen att ta sig mellan hemmakontoret i Sölvesborg och mötesplatsen i Bromölla. Om behovet finns kan öppettiderna komma att förändras i framtiden.
Låt inte er luras av ett litet kontor, Handelsbanken är  den lilla lokala banken med de stora resurserna.
Varmt välkomna på invigning den 14:e november kl. 17.00- 18.30.

Text & Bild Patrik Lundin

Föregående artikelNjut av julbord vid vattnet på Korsholmens Restaurang
Nästa artikelEn kväll med människor, bilar och whiskey