Har den 7 december 2011 haft sista träffen för året i Hembygdsgården i Norje, ordföranden Arne Sonesson hälsar 83 glada pensionärer välkomna varav 2st nya medlemmar.

Sånggruppen sjunger 3st fina sånger. Arne informerar om styrelsemötet där programmet inför 2012 lästes upp och godkändes av medlemmarna. Studieorganisatören Kenneth Colliander informerar om studierna inför 2012 och även en dansfest i Nakterhuset den 10 februari. Ingvar Albinsson informerar om resor under det kommande året, där bl.a Danmark på Backen och en revy är föreslagna, efterlyser även förslag till fler resor, fortsätter att ge lite info om lotteriförsäljningen som är på topp och skickar runt en anmälningslista för grötfesten den 11 januari, anmälning kan göras till Ingvar även i efterhand.

Det blir dags för en utsökt middag bestående av kalkon, potatis med tillbehör. Gunnar, Iris och Arne spelar 3st fina melodier varav Gustav sjunger solo i en av dem. Sedan kommer Luciatåg från närliggande dagis, mycket trevligt och mysigt. Det blir dags för 3 sånger allsång som Marianne Karlsson håller i, det följs av kaffe, äppelkaka och vaniljsås efter det blir det lottdragning med fina vinster.

Ordföranden Arne Sonesson tackar alla, med ett särskilt tack till Bengt med personal som tillagade den underbara middagen och alla andra som ställt upp och hjälpt till, tackar alla för en trevlig eftermiddag och önskar alla en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR.

Sånggruppen avslutar med 3st fina sånger

Föregående artikelBörja träna och känn skillnaden
Nästa artikelPN Golv & Kakel AB öppnar kontor på Industrigatan 66 i Kristianstad.