Företagets som startades av Peter Novak 2003 har vuxit från att vara ett enmansföretag till att i dag ha 21 sysselsatta i företaget.  Från början koncentrerades arbetet på golv och väggbeklädnader. Numera har man både måleriavdelning och kan vara behjälpliga vid mindre snicker arbeten.

Tidigare i år tog man även över en butik i Olofström så kunderna kan både beställa arbete och material genom företaget.  Vi har märken som Höganäs kakel, Nordsjö färg, golv från tex. Tarkett  och Forbo.

Peter  berättar

–          Anledningen till att vi öppnar kontoret här i Kristianstad är att vi vill ge våra kunder en bättre service genom att vara nära. Ofta vill kunden träffas och diskutera ett jobb och nu kan vi erbjuda de att träffas på plats här i Kristianstad.

Vi  utför i dag allt inom målningsarbeten både inomhus och utomhus. All plattsättning och kakelläggning samt även då de mindre snickeriarbeten fixar vi. Genom våra samarbeten med duktiga företag inom el och vvs kan vi erbjuda totalentreprenad på badrumsarbeten. Vi har de de behörigheter som kunden behöver för att få en garanti på utförda jobb.

Vi jobbar åt försäkringsbolag , ett flertal byggföretag, fastighetsbolag, företag och privatpersoner.

Har ni frågor eller vill att vi tittar på jobb så ringer ni oss enklast på  044-5901927. Kontoret kan givetvis delvis vara obemmannat då vi ofta är på kundbesök så boka gärna tid.

¤ Easy Fakta: PN Golv & Kakel AB startades 2003 av Peter Novak. Företagets säte finns i Bromölla och arbete utförs i hela Skåne och Blekinge. Från start utfördes arbete endast inom golv och kakel men efter några år anställdes även snickare som utför mindre snickeriarbeten.
2010 utökades företaget med en måleriavdelning som Anders Johansson ansvarar för.
Våren 2011 expanderades  verksamhetenmed förvärvet av en butik i Olofström.

Hösten/vintern 2011 öppnar man kontor i kristianstad.
Med mer än 20 års erfarenhet i branschen samt innehav av våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler utförs säkra och kvalitativa arbeten. Kunder är både företag, privatpersoner, fastighetsägare, försäkringsbolag och kommuner.

Föregående artikelGammalstorp lucia
Nästa artikelDecember är äntligen här och snart kommer tomten