Ja ungefär så kan man uttrycka sig då man pratar om Bromölla Hems lokaler i Bromölla Centrum. Nu tar man krafttag och vill att de lokalerna ska användas för verksamhet igen.

-Vi har som mål att hyra ut till företag som vill expandera till vår ort och företag som behöver fräscha lokaler. För att se till att vi nu får in företag som vågar satsa så kommer vi att ge mycket förmånliga avtal på kortare tid och med en kraftig hyresrabatt.

Som hyresvärd är det viktigt att ha lokalerna uthyrda och då de nu står tomma så krävs det en extra åtgärd. Rabattsystemet ger på tre år ett helt år Gratis hyra men man får första året en tredjedel och så vidare.

Förutom att kunna erbjuda lokaler i olika storlekar finns det många möjligheter för skyltning utåt gatan och skyltning inomhus.

–          Det är ju inte så att vi står helt utan hyresgäster i lokalerna utan vi känner att vi vill fylla på mer med handel, säger Leif Dufva som är VD för Bromölla Hem.

Leif berättar att det är perfekt för de som finns representerade med butiker i olika orter runt om Bromölla som vill utöka sin verksamhet. De kan då få ett kontrakt på kortare tid och vågar på så sätt testa utan att binda upp sig med hyra för flera år.

Så går du i tankar på att uttöka din verksamhet tveka inte kontakta Bromölla Hem för en personlig visning.

Man har också planer på 11 nya lägenheter i huset som ger ett mycket centralt läge. Upphandlingar på detta pågår för fullt i skrivande stund. Lägenheterna kommer att ligga på andra plan.Butiker utmed vältrafikerad gata

Föregående artikelLackeringsverkstaden som sätter färg på tillvaron
Nästa artikelLipoform-formar din kropp med smärtfritt ultraljud