Nu öppnar Helena Bondesson upp LipoForm i Tennishallens lokaler på Ringvägen 3 i Kristianstad. Lite smygöppning under januari hade hon, men det är nu i februari som det drar igång på riktigt. Det handlar om en helt ny patenterad teknik där man utnyttjar ultraljud för att permanent ta bort fettceller utan biverkningar.

Behandlingen kan liknas vid massage men man blir inte lika trött efteråt. För att det ska ge bästa resultat så måste man träna i ca en halvtimme direkt efter behandlingen, vilket man som kund har möjlighet till i lokalen.

– Cavi-Lipo är helt nytt för Kristianstad men har funnits i Sverige sedan år 2009, säger Helena. Man kan se det som fettsugning fast utan kirurgiska ingrepp och biverkningar.

Metoden heter alltså Cavi-Lipo och använder senaste tekniken inom fettreducering med ultraljud. Det ger möjligheten att ta bort det där som är så svårt att träna bort som t ex kärlekshandtagen, dubbelhakan eller den oönskade valken på magen.

Behandlingen med efterföljande träning tar ca 1 timme, så det är en rätt så snabb men effektiv behandling. Med rätt kombination av träning, kost och Cavi-Lipo behandlingar så får man en dokumenterad viktminskning. Idén till detta fick Helena av en slump när hon var på en mässa och hon har alltid varit intresserad av kost och träning.

Passa på att prova denna metod nu med Helenas förmånliga erbjudande och hon lämnar även nöjd-kund-garanti. Är du som undertecknad trött på det överflödiga fettet eller celluliterna, gör ett besök hos Helena för ett fantastiskt resultat.

Vi på INFO-Bladet tackar Helena för denna gång och önskar henne lycka till i framtiden med att forma våra kroppar med det smärtfria ultraljudet och den härliga neonblå färgen från Cavi-Lipo-maskinen.

Text och bild: Uffe JönssonHelena i full gång med en av sina nöjd kunder.

Föregående artikelFräscha lokaler finnes…
Nästa artikel”Lokalstylingen”