SölvesborgEmmy visar upp produkter från Exuvance.
Emmy Hjalmarsson på Från topp till tå erbjuder det bästa din hud kan få med märket Exuviance. Produkterna är anpassade till olika hudtyper och erbjuder allt från dag och nattkräm till make up. Välkommen in i höstkylan och ta del av Exuviance, produkten som passar alla.

Emmy började jobba i Malmö för fyra år sedan. Efter tre år i Malmö ville hon tillbaka till hemstaden Sölvesborg eftersom saknaden var för stor och nu har hon varit tillbaka sen i januari 2012.
– Det är svårt att starta upp ett sånt här företag i en sådan liten stad, berättar Emmy. Jag började fundera på vad jag skulle göra. Min pappa är egenföretagare och inspirerade mig till samma bana. Sen kom jag i kontakt med Open Gym och Jesper Thelander. Jag delar lokal med Jana på Open Gym, eftersom våra företag inte är så stora ännu.
Företaget erbjuder allt inom hudvård, make up och kroppsbehandling. I Malmö jobbade Emmy med märket Exuviance som har flera olika produkter. Bland annat dag och nattkräm, fuktkräm, rengöring, men också krämer som behandlar psoriasis, akne, rosacea, eksem och ålderstecken.
– Exuviance använder sig av syrorna AHA (alpha hydroxy acids), PHA (PolyHydroxy Acid) och PHA Bionic. Syrorna hjälper till på olika sätt, exempelvis så absorberas AHA väldigt bra i huden och om man har känslig hy är PHA bäst.
– Jag gillade att jobba med Exuviance i Malmö så det var självklart att jag skulle fortsätta med det här också. Det som många tror är att bara de med dålig hy går till hudterapeuter men det stämmer inte, produkterna är anpassade till alla. Exuviance kommer ständigt med nyheter. Varje år hålls ett möte då kunder och hudterapeuter kan ge egna förslag till nya produkter. Exuviance finns spritt över hela Sverige och endast hudterapeuter och läkare får sälja produkterna.
Exuviance
Det började med The NeoStrata Company Inc. och sen dotterbolaget Exuviance. Under 40 år har amerikanska Dr. Eugene van Scott och Dr. Ruey Yu tagit fram de här starka märkena. De inriktar sig på kvalitet till ett rimligt pris.Exuviance finns tillgängligt över hela världen. Med så många olika produkter för män och kvinnor, gamla och unga och till en sådan kvalité är Exuviance unik i sitt slag.
Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelIia, en entreprenör…..
Nästa artikelGränums Lackcenter – Här är männen som fixar din lack