Kristianstad
Vid höstväder och sämre väglag är det viktigt att ha rätt däck, av bra kvalitet på sin bil. Där kan Ingvar Nilsson och Sven Svensson och deras personal på Nya Byt Däck i Kristianstad hjälpa till.

– Bilbranschen har sina toppar och dalar, precis som alla andra branscher, säger Ingvar. Ibland är där mycket att göra och ibland lite, men vintern är en av våra högsäsonger. Från mitten av oktober kommer det in många kunder som ska ha nya däck eller som vill se till att bilen är i bra skick när snön kommer.

Deras sortiment innehåller bara däck med god kvalitét och de är alltid noga med att ge professionell service åt sina kunder. Med sin däckexpertis i bakluckan ser de till att ordna däck som är anpassade efter kundens behov och som håller länge.

– Ingen kund är för liten eller för stor, ler Ingvar. Vi har hela bredden när det gäller däck, från skottkärror till stora lastare.

Ingvar och Sven och deras personal må vara experter på däck, men erbjuder också annat till bilen. Givetvis kan de serva bilen så att den är på topp eller ge den en helrecond så att den blir som ny.

– Jag kan också avslöja att vi har nya saker på gång, säger Ingvar och ler. Vi ska öppna en bilvårdshall på första parkeringsplan i den nya gallerian. Då kan man lämna in bilen och få den tvättad och städad medan man själv går på stan, eller passa på att byta sina däck. Vi hoppas ha allting färdigt så att vi kan öppna i slutet på oktober eller i början på november.

INFO-Bladet önskar Ingvar och Sven varmt lycka till med den nya bilhallen!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelCafé Ramos – en god nykomling
Nästa artikelBland Skärsnäsvättar och tovade troll