Som en fri företagarförening startade man om sin förening för tre år sen. Från starten 1937 har föreningen alltid ingått i olika sammanslutningar med riksföreningar.

Efter en diskussion om vad man fick för pengarna som betalades till riksorganisationen så valde man att själva styra över sin ekonomi och sina arbetsinsatser. Det blev ett namnbyte till Gränslösa Företagare. Man har de flesta medlemmarna i sin närhet men även en del som finns runt om i Sverige. Så även medlems området är gränslöst. Nu kommer man att instifta en utmärkelse med tanken på att uppmärksamma en eller flera entreprenörer en gång om året. Allmänheten kommer att kunna nomoinera företag. styrelsens medlemmar vaskar fram en entreprenör som sticker ut riktigt bra. När man nominerar ska man även skriva sitt namn och adress samt en motivering till varför detta företag eller entreprenör ska uppmärksammas.

Nominering pågår hela sommaren och i början på september kommer den första utmärkelsen att delas ut. Utmärkelsen består av ett diplom som man kan vara stolt över men även en minnestavla  kommer att finnas.

Nominera ett företag, Maila företagsnamn, ditt namn och adress samt motiveringen till info@granslosaforetagare.se

Föregående artikelOrdning och reda med ledningssystem och utbildning
Nästa artikelLiljenborg i Jämshög