Olofström

I fem år har Flügger Färg funnits i Olofström och den 26, 27- 28 november firas det med jubileum i butiken och utlottningar för både vuxna och barn. Fika med kaffe och te kommer det bjudas på och en speciell överraskning för barnen.

Det kommer vara extraöppet i butiken till 19:00 och korv serveras mellan 17:00-19:00. Det bjuds på kaffe, glögg och pepparkakor som är perfekt så nära inpå jul.  Om man handlar för över 2500 kr i butiken är man med i utlottningen på åtta timmars arbete.

Christel Henningsson är fjärde generationen inom branschen och äger och driver butiken. Hon började själv i målarbranschen 1974 och för 13 år sen var det dags att sadla om.

– Nacken orkade inte längre men jag ville fortfarande jobba inom branschen, berättar Christel.

Det blev att öppna egen målarbutik i Sölvesborg och efter några år där flyttades butiken till Olofström.

– Jag har fått mycket positiv respons på mina kunskaper av kunder, berättar hon. Det är inte bara teoretiskt mina kunskaper fungerar, eftersom jag är gammal målarmästare fungerar mina kunskaper praktiskt också.

I butiken kan man hitta allt från grundfärg till tapeter och golv. Om man vill ha ett speciellt märke tar Christel hem det i butiken på kundens önskan. Läget är något Christel lovordar och självklart förstår man henne.

– Butiken har både morgonsol och kvällssol, så butiken är alltid ljus och härlig. Kunderna kan köra precis fram till dörren för att lasta in tunga saker som golv och färg. Lastmöjligheterna är lika bra för leverantörerna och parkeringen ligger precis bredvid.

Så kom till den ljusa butiken som lyser upp och sätter en färgklick på den trötta hösttillvaron du med och passa speciellt på till 5 års-jubileumet.

Text: Veronika Brink

Bild: Frida Horning

Christel visar INFO-Bladet hur bra färgen täcker

Lite kulörer som erbjuds på Flügger Färg

Föregående artikelBättre att vara säker än sorgsen i jul
Nästa artikelAdvokatbyrå innebär trygghet