web-Bild1-CMYK web-Bild2-CMYKNäsum
Modebutiken Lilla Längan firar 5-årsjubileum i år och under vecka 35-36 lovar Inga-Lill Persson fina erbjudanden i butiken för att fira jubileumet.

Det har varit fem väldigt händelserika år. Idag är butiken dubbelt så stor mot vad den var från början, och utbudet lika så. Trots utbyggnaden behåller butiken samma mysiga och varma känsla som gör att man känner sig välkommen direkt när man kliver in.

– Från början hade jag bara klädmärket CapriCollection, berättar Inga-Lill. Men under åren så har jag utökat med två märken till, Peppercorn och Ze-Ze. Nu under hösten ska jag även få in ett nytt märke som heter Studio, och som har storlek upp till storlek 54.

Hos Lilla Längan kan man köpa helheten, för den som är ute efter en helt ny outfit. Förutom kläder några olika modeller skor och handgjorda smycken i härliga färger, som pricken över i:et.
– Det plagg som säljer bäst är en byxmodell i ett stretchigt material som verkligen sitter snyggt på alla kroppstyper, säger Inga-Lill. Antingen kan man ha dem hemma till vardags, eller till en snygg kavaj när man ska vara finklädd.

Titta inom Lilla Längan och ta del av Inga-Lills härliga jubileumserbjudande. Passa på att möta hösten med de snyggaste kollektionerna och klädmärkena man kan tänka sig. Missa inte det!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelDitt äventyr väntar på dig
Nästa artikelNu satsar Hagberts foto på sin fullservicebutik i Bromölla