Bromölla
Colbrands Redovisning startades av Siv Colbrand redan 1991, och idag är de fyra anställda, med huvudet på skaft bland siffror och bokföring. Huvudkontoret ligger i Bromölla, men de har även kontor i Sibbhult och Kristianstad.

– Många av våra kunder väljer att fakturera själva och lämnar sedan resten till oss, berättar Malin Frick. Men vi erbjuder även helhetslösningar på byrån eller ute hos kund, allt enligt kunds önskemål.
Det vill inte säga lite, för Colbrands Redovisnings AB tillhandahåller allt från löpande bokföring, fakturering, bokslut och löner, årsredovisning, deklarationer och koncernredovisning till budget och budgetuppföljning.

– Vi urskiljer oss från mängden genom att vara ISO-certifierade och SRF-medlemmar, säger Malin. Det innebär att vi regelbundet vidareutbildar oss i takt med förändringar inom de olika regelverken, vilket bidrar till hög standard. Kunden kan känna sig trygg med att lämna sina papper till oss.

SFK Certifiering ISO 9001:2008 innebär att företaget aktivt och strukturerat arbetar med kvalitet, för att effektivt kunna tillgodose kundernas behov och önskemål.
Sveriges Redovisningskonsulters Förbund auktoriserar redovisningskonsulter och SRF-auktorisationen lyfter fram kompetenta och kvalitetssäkrade redovisningskonsulter.
– Det är inte bara enskilda firmor och bolag som vänder sig till oss, berättar Emma Paulsson.
På landsbygden startas det många fiberföreningar och vi har mycket att erbjuda en nystartad förening.

Det innebär bland annat att vi kan hjälpa till med ansökningarna till Länsstyrelsen, ekonomisk vägledning och rådgivning av skötsel av föreningen. All hjälp som en nystartad förening behöver.
Colbrands Redovisnings AB är företaget som står för kvalitet och kompetens och som alltid sätter kundernas behov i första rummet. Missa inte deras rådgivningskväll, ett perfekt tillfälle för både nya, etablerade och tilltänkta företag att få goda råd och svar på sina frågor.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSporten för alla
Nästa artikelBli Mästaren i ditt liv