Kristianstad
Om man ler mot alla man möter så kommer leendet sprida sig genom dagen, för de du ler mot kanske ler mot andra, som ler mot fler, tills ett enda leende har spridit sig som ringar på vattnet. En enkel ekvation som Daniela Vorosciuc på Healing Beauty by Daniela lär ut mer om.

Den 16-17 november håller Daniela återigen den uppskattade kursen från Human Potential som heter Bli Mästaren i ditt liv här i Kristianstad. Den fokuserar bland annat på att man öppnar ögonen och får en annan syn på omvärlden, men framförallt på sig själv.

– När man möter någon som är arg, eller klagar, en negativ människa, är det lätt att själv svara med ilska, eller klagomål, säger Daniela. Men sådant föder bara mer negativitet. Den här kursen lär deltagarna att själva styra sina tankar och sina känslor, istället för att bli styrda.

Kursen lär också ut hur du blir en framgångsmagnet, hur du själv kan dra till dig det goda du vill ha i livet och undvika det dåliga. En annan del av kursen hjälper dig att stärka din självkärlek, med övningar där du får uppleva glädje, kärlek och respekt för dig själv.

Daniela har varit Mia Neergaards högra hand på Human Potentials kurser sedan 2010 och de fortsätter detta goda samarbete med fler kurser under 2014. Så håll utkik!

– Självklart fortsätter jag med mina andra behandlingar också, säger Daniela med ett skratt. Jag erbjuder alltid massage och ansiktsbehandling, friskvård till företag, EQ-terapi™, vaxning, samt fot- och hudvård.

Hör av dig till Daniela för att boka din plats på kursen, eller titta in och unna dig en lyxig massage!

 Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelFå rätt på dina siffror
Nästa artikelHöstens guldkorn hos Bonnslätt 1:56