Caroline och Helena går sista året på gymnasiet och i framtiden kanske just du kommer bli masserad av dem.Kristianstad
Du får en härlig helkroppsmassage och när du sedan ska betala går pengarna oavkortat till stiftelsen ”MinStoraDag”. Du unnar dig något samtidigt som du uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar. Helena Klambro och Caroline Palmér tycker man ska kombinera sina egna önsketankar med att hjälpa någon annan uppfylla sina.

– Tanken är att massera och sedan ge alla pengar till välgörenhet, berättar Caroline.
Tjejerna går sista året på Plusgymnasiet på linjen spa, fitness och hälsa och bestämde sig för inriktningen massage till projektarbetet.
Helena var den som slumpmässigt kom på idén förra sommaren när hon skulle sova och sen hängde kompisen Caroline på.
– Eftersom det är så många som är stressiga idag kan det vara skönt att slappna av och få massage ibland, berättar Caroline.
Man kan komma till Plusgymnasiet under dagtid och få massage. Tjejerna har också egna massagebord hemma hos sig om man inte har tid under dagen.  Kontakta Caroline på 0766270571 eller maila till pluscarolinepalmer@gmail.com och Helena på; 0736317344 eller maila till helenaklambro@hotmail.com.
För helkroppsmassagen tar tjejerna 300 kronor och det tar ungefär 60-70 minuter. Om man vill ha endast ryggmassage kostar det 150 kronor och då får man slappna av i 30-40 minuter. Halvkropp kostar 200 kronor och tar 40-50 minuter och ansiktsmassage kostar 100 kronor för 20 minuter.  Du kan ta del av dessa erbjudanden till i början på mars.
Varför inte passa på att unna sig en massage som en nystart på 2013? Samtidigt som du unnar dig själv skänker du pengar till barn som är svårt sjuka och så gärna vill att deras önskedröm slår in.

Fakta om MinStoraDag

Insamlingsstiftelsen MinStoraDag hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Målet som MinStoraDag strävar efter är att ge dessa barn något att drömma om och tänka på när det är jobbigt med behandlingarna.

Text: Veronika Brink

Föregående artikelA Elofssons VVS AB – Kvalité till låga priser
Nästa artikelDet går bra för Blekinge Lack AB!