Från vänster; Daniel Svensson, Andreas Mårtensson, Michael Lundberg, Tamas Czirokai och Arne Elofsson.Sölvesborg
Med expertpersonal inom VVS -branschen breddar nu A Elofssons VVS AB sitt område till att innefatta Karlshamn, Olofström, Bromölla och Sölvesborg. Det är ca 5 månader sedan företaget tog över lantmännens gamla lokaler.

– Mycket av arbetet är idag i Karlshamn, men framöver satsar vi även i Sölvesborg, Bromölla och Olofström, berättar Arne Elofsson, VD på A Elofssons VVS AB.
Elofssons VVS har ett stort arbetsområde som täcker allt från toaletter och privathus till industrier och de har fem utbildade VVS-killar i företaget. De är mycket stora inom sitt område och väl etablerade på industrisidan. Företagets kompetens och alla svetslicenser inom VVS och industri gör att det är Elofssons du ska vända dig till när du behöver VVS-hjälp.
Just nu välkomnas ännu en anställd till Elofssons VVS och det är Andreas Mårtensson. Totalt sett är de 12 stycken i företaget och sex stycken inhyrda utöver det. Det innebär att det finns 16-18 stycken som kan hjälpa till ute på plats.
En annan nyhet är att personalen har börjat använda iPad. Detta har underlättat till mycket i arbetet med bland annat kunder, kundregister, felsökning av fabrikat och beställning av material. Allt går snabbare, är enklare och tidsbesparande.
Lagret i Sölvesborg är under utveckling med mål att bli ett fullutrustat lager för allt inom VVS-verksamheten inom en snar framtid. Det finns också planer på att privatpersoner ska kunna komma in och handla allt de behöver inom VVS i Sölvesborg, men det är endast i planeringsstadiet än så länge.
Alla hälsas välkomna, till A Elofssons VVS AB!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelPontus inför vasaloppet 2013
Nästa artikelFå massage och betala till välgörenhet