everöds-dryckerDet var hösten 2009 som tanken kom om att erbjuda ett profil vatten – ett gott och hälsosamt vatten som kan vara ditt företags budbärare.

Tanken är att göra etiketteringen direkt vid tillverkning utan mellanhänder för att få en mycket bra prisbild säger ägaren och grundaren Marita Fridén.

Leverantörer är från olika håll i Sverige men även någon utländsk leverantör är på väg in för att kunna hålla en ännu bättre prisbild. Allt är mycket enkelt, bara skicka in en högupplöst logga till etiketten så får man en kostnadsfri offert. Inga kunder är för små eller för stora och då vi kan lagerföra det så slipper våra kunder ta in stora partier om de inte har möjlighet till det.

Vi är väldigt noga med leveranstider och den personliga servicen. Några av våra kunder är Högskolan, Xersice, Akademiska Hus och Andy´s lekland. Det finns många olika smaker och korkar i olika färger och framtidsvisionen är ju att även kunna erbjuda andra drycker. Användningsområdena är många bl a passar det mycket bra till mässor och konferenser eller bara som en give-away. Här tackar jag för trevligt möte och önskar lycka till i framtiden med naturliga mineraler tillsatt i kroppen.

text&bild Uffe Jönsson

Föregående artikelEld & lågor – Nässelfrossans tema
Nästa artikelChristina – föreningen för företagsamma kvinnor…