Det är i en stilren och fräsch villa som jag träffar Morgan Brendheden en eftermiddag för att få en överblick i hur en helhetslösning från Europrodukt kan se ut och jag blir mäkta imponerad av resultatet från deras renovering. Jag möts av en stilren och modern lägenhet, men ändå varm och inbjudande, precis såsom många jag vet skulle vilja bo och Morgan Brendheden visar här ett Senosankök från deras egen tillverkning.ha sin vardag i sitt hem.

Morgan berättar för mig om just deras helhetslösningar som de erbjuder både företag och privatkunder, där allt från golv till tak blir inräknat:

– Vi började 2007 med att erbjuda helhetslösningar till våra kunder. Så kallade projekt, där vi erbjuder att renovera allt från golv till tak, samt fönster givetvis, eftersom vi tillverkar egna Europa-träfönster, trä vikpartier och träskjutpartier i fabriken i Hästveda. Vi är även leverantörer åt Ahlsell på badinredningar och förväntar oss att vi kommer att ha fler produkter i deras sortiment i framtiden. Vi har också leverantörer som tillverkar allt inom designade kvalitetsprodukter till kök och badrum.

– Förutom det gör vi takbyte, uterum och putsar fasader, så det är inte bara invändigt arbete.

– I Hästveda har vi en stor utställningslokal på 600kvm, där man kan låta sig inspireras av kök, bad och kakel och klinker, och vi erbjuder våra kunder skräddarsydda Senosan-kök, allt efter deras önskemål. Vi har mycket A-typiska produkter, såsom specialdesignade glasräcken, trappor och skjutgarderober.

Europrodukt är ett litet företag med 11 personer som jobbar där idag . Vi tycker att det är viktigt att samarbeta med etablerade företag så det är naturligt att vi har Stobymåleri som leverantör . Både Morgan och Olga Novotny ser mycket ljust på framtiden. De förväntar sig att marknaden kommer att bli starkare och starkare.

Text och bild: Linda Liljegren

Föregående artikelTörnqvists handelsträdgård
Nästa artikelEn bok om livet med ADHD