Sölvesborg
När man träder in på Björkängsgårdens Hotell & Spa där Euforia har sina lokaler möts man direkt av en lugn och behaglig atmosfär med tända ljus och stillsam musik. Här i en oas av avkoppling frodas välmående och ny energi skapas.

Euforia startade sin verksamhet i juli och har sedan dess kommit väl tillrätta. De erbjuder bland annat klassisk massage, thaimassage, lerinpackningar, saltskrub och behandlingar baserade på rött vin, choklad och gröna äpplen. De har även fettreducerade behandlingar med ljudvågor och behandlingar med micronålar för att främja hårväxt och ta bort celluliter. Teamet består av mamma Danuta, dotter Nicole Lomnicka och Preaw.

– Vi vill lansera skönhetsbehandlingar utan skalpell och kirurgiska ingrepp. Det ska vara naturligt, förklarar Nicole.
Euforia kommer under hösten erbjuda behandlingar som använder sig av ljudvågor. Mezoterapi är en av dessa, där ljudvågorna tränger in i huden och hjälper föryngringsprocessen. En annan behandling är kavitativ peeling, som tar bort orenheter i porerna.

– Vi arbetar med det välkända polska märket Arkana som inriktaktar sig på rena och naturliga produkter. De är eco-märkta, helt parabenfria och innehåller organiska ämnen som själva förekommer i kroppen för att vara så naturliga som möjligt, berättar Nicole. Laserbehandlingar som inriktar sig på att ta bort ovälkommen hårväxt, pigmentfläckar, tatueringar och akne finns också på plats, likaså fotmassage. Om man känner sig lite extra trött på hösten erbjuder Euforia ljus- och färgterapi.

– Genom konsultation med oss tar vi fram ett program som är speciellt anpassat till dig som kund, berättar Danuta. Fördelarna med ljusterapi är att det stimulerar nervsystemet, ger bättre cirkulation, extra energi och även lindrar depression. Olika ljus ger olika helande effekt.
INFO-Bladet tipsar läsarna att hålla utkik och pröva alla olika behandlingar som Euforia erbjuder!

Text & Bild: Lotta Bjärlestam

Föregående artikelOlofström rustar för folkfest
Nästa artikelInre och yttre skönhet