Markaryd
Efter flera år i byggbranschen tog Marco Schmidt från Markaryd steget att starta sitt eget företag, Marcos Mur & Snickeri. Där vill han inte kalla sig murare, eller snickare, utan hantverkare. För det är just det han är med sin utbildning från Tyskland, och med sin våtrumscertifiering är Marco en fullfjädrad hantverkare.

Marco i full färd med att mura och putsa ett blivande häststall när INFO-Bladet kommer förbi. Det blir nog det sista stora utomhusprojektet för året, och Marco siktar in sig på renoveringar och snickeriarbeten inomhus under vintern. Det kan innefatta allt från köksrenovering, till ombyggnationer och även våtrumsjobb med plattsättning i badrum eller tvättstuga.

– När man som byggare utför ett våtrumsarbete är det viktigaste för kunden att man kan ge våtrumsgaranti på jobbet, annars gäller inte försäkringarna vid eventuella skador, berättar Marco.

Visionen Marco har för sitt företag är att gör jobb med god kvalitet till sina kunder. Oavsett antalet kunder så är det viktigt att alltid kunden står i centrum, och Marco strävar alltid efter att utföra arbetet efter kundens visioner och önskningar.

På sikt vill Marco kunna anställa fler hantverkare i sitt företag, och närmaste målet är att öka sitt kontaktnät så att vintern och våren ska vara fulla med projekt i olika storlek och omfattning.
INFO-Bladet önskar Marco lycka till med sitt företag Marcos Mur & Snickeri!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelFartfylld cykelförtjusning
Nästa artikelLackskydd för din bil