Ja en fantastisk upplevelse blev livet för Eva Jönler efter att hon kom i kontakt med Sonny Svensson, reflexolog och zonterapeut sedan 25 år.

Att man kan trycka på benen och få bort huvudvärk låter kanske konstigt. Eller att genom samma metod få någon att få bättre hållning låter kanske också osannolikt.

Eva Jönler från Karlshamn hade ständig huvudvärk, ont bakom höEva Jöler innan behandling 110719Eva efter 2,5 månaders behandling 110926Sonny behandlar en klient med nacksmärtorger öra och artros i fingrarna. Hon hade alltid ont i ryggen och orkade inte hålla nacken och ryggen uppe. Eva har även KOL.

Så här hade hon det tills den dagen hon kom i kontakt med Sonny. Efter ett antal behandlingar känner hon nu inte mycket smärta och hennes hållning har förbättrats betydligt (se bild). Eva har blivit starkare i händerna. Hon har lättare för att gå och hon mår psykiskt bättre. Hon känner sig lättare i bröstkorgen, har mycket lättare för att andas och rösten har blivit starkare.  Hon har fått slätare hud och mer glans i sitt hår. Hon beskriver sitt nya liv med tre ord, en fantastisk upplevelse!

Reflexologi är en terapiform som på ett naturligt sätt är kopplat till kroppens nervsystem. Olika reflexområden på huden stimuleras och dessa signaler transporteras genom ryggmärg och hjärna till olika målområden i kroppen. Effekten blir en stimulering av människans naturliga självläkningsresurser. Behandlingen sker genom manuella tryck och gnuggningar eller med zonstavar.

Har du själv några besvär med exempelvis värk, stress, andningsproblem, kroppshållning, pollenallergi, astma, atros eller något annat är du välkommen att ta kontakt med Sonny. Han finns på Drottninggatan i Karlshamn.

Text: Paulina Bengtsson

Bild: Sonny Svensson, Paulina Bengtsson

Föregående artikelNäringslivsnytt Januari 2012
Nästa artikelWellness Corner – Det alternativa hälsocentret.