Kristianstad
Företaget heter Miva Bild och
bakom kameran finner man Michael Vaselek. Ett intresse för bild och fotografering har han haft länge, och hans tips för att bli bättre är att öva, öva och öva.  Nu hälsar han privatpersoner och företag välkomna att anlita honom för professionell fotografering.

– Barn, djur, bröllop är vanligast bland uppdragen. Produkter till kataloger eller personalbilder är oftast de som företag efterfrågar, berättar Michael.
Alla uppdrag är välkomna, stora som små. Antingen kommer Miva Bild ut till kunden, och tar bilder i hemmiljö, eller så är man välkommen till fotostudion.

– Inne har man mer kontroll, säger
Michael. Man kan justera mycket med ljus, medan ute får man hålla till godo med de förutsättningar som ges samtidigt som man kan få till fantastiska bilder som oftast är omöjliga att få till i en studio.
Han förklarar att om man vågar experimentera och släpper kontrollen över bilden kan man få ett helt annat resultat än vad                man från början föreställt sig.
Vilket är ditt favoritmotiv?
– Oj, så svårt. Det är mycket som är vackert som man vill ha på bild och man hittar nästan alltid nya motiv som man vill jobba med. Bilder i skymning ger ett mysigt intryck. Bilder från konster ger mycket liv och känsla. Barn är roliga och ofta nyfikna. Ja, det finns massor, konstaterar Michael med ett leende.
– Svårast har jag i alla fall ett svar på! Djur. Då gäller de att ta många bilder så att man har ett urval. Man kan aldrig ta för många bilder.
INFO-Bladet önskar Michael Vaselek fortsatt lycka till med fotograferingen.

Text: Elin Troedsson
Bild: Privat

Föregående artikelPåsk hos Heikki Bagare
Nästa artikelFjälkinge IF