Kyrkhult
Galerie Frida bjöd på en hemtrevlig, otraditionell och annorlunda julmarknad den 30 november till den 1 december.

Galerie Frida lyste upp hela skogen på långa vägar och där var pyntat med både lampor och marschaller. Denna annorlunda julmarknad bjöd på konst, konsthantverk, delikatesser, julens blommor, ljus och ljusstakar, godis, designsmycken och mycket mera. Här fick man många julklappstips till sina nära och kära.

I caféet kunde man slå sig ner bredvid den tända brasan och dricka glögg, varm choklad med vispad grädde, kaffe, te och fika på munkar med sylt.

Lise Gammeltoft kom ända från Danmark för att vara på julmarknaden och med sig hade hon sina otroligt fina smycken. Hennes inspiration till smyckena kommer bland annat ifrån naturen, ljuset och grafiska former. Gå in på Lises hemsida för att titta på hennes smycken, www.jouxli.dk.

Karin Thuresson var en annan som fanns på plats för att visa sitt hantverk. Karin är konstnär och använder sig av naturen som inspiration, och målar med akryl och akvarell på duk, papper, diabas och möbler. Gå in på hennes hemsida för mer information och bilder av konsten, www.santatorp.se.

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelRitar, monterar, bygger och renoverar
Nästa artikelHemmagjord wienernougat för alla tillfällen