yllanSedan maj i år 2010 har Kristianstad en ny fastighetsförmedling som har sitt kontor på Yllans Mäss- och Konferenscenter.

Killen bakom företaget heter Magnus Johansson 30 år, är utbildad fastighetsmäklare vid Malmö Högskola och är uppväxt här i trakterna så lokalkännedomen är stor. I första hand kommer jag att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus men i framtiden vet man ju inte vad som händer. Arbetsområdet är NÖ Skåne och Blekinge med fokus på Kristianstad.

Då Magnus tillhör oss i den yngre generationen har han lite nytänkande kring förmedlingen bl a då med låga omkostnader så kan han hålla mäklararvodet lågt och erbjuder då även som premiärerbjudande halva priset på det redan låga arvodet till de 25 första personerna som tecknar avtal.

Fri värdering erbjuds också om man har tankar på att sälja sin bostad och här kan även då erbjudas fri lånesläp till både säljare och köpare.Ett av mina framtida mål är att bli miljöcertifierad säger Magnus,som har ett stort miljötänkande så långt det är möjligt.Vi önskar lycka till i framtiden. text & bild Uffe Jönsson

Föregående artikelNostalgisk turné om Björn och Benny
Nästa artikelFönsterspecialisten