Perstorp
– En ren tillfällighet, svarar Dina Rosenlund på frågan om hur hon och sambon Christer Andersson som äger företget, kom på idén om att sälja högtidskläder i Perstorp.

Nu har de en mycket välfylld butik med fest och brudkläder, men också med kläder till barn, dam och herr. När nästa tillfällighet kom med en ledig butikslokal uppe vid torget i Perstorp, valde de att flytta upp delar av barn och damsortimentet dit.

Massvis med brudklänningar och festkläder pryder väggarna i källarlokalen på Torggatan. Det har varit mycket jobb för Dina och Christer innan butiken stod klar för öppning. Den siste augusti slog butiken upp portarna och många Perstorpsbor kom för att kika på utbudet. Där finns klänningar i många olika modeller och storlekar, och man kan få hjälp med sömnad om man önskar.
– Brud och festkläder är inget man handlar ofta så vi har valt att komplementera med vardagskläder för barn och vuxna, berättar Dina.

Och just det utbudet har lockat många kunder, samtidigt som man kikar in i avdelningen med de vackra högtids-kläderna. Eftersom folk efterfrågade mycket av barnkläderna har Dina ökat utbudet av dessa. Sortimentet består av kläder av bra kvalitet till ett lågt pris, och man försöker att köpa in de kläder som efterfrågas av kunderna.

I butiken som man finner uppe vid torget har man valt att nu till en början att ha lördagsöppet. Där finner man främst reavaror av barn och damkläder. Visa klädesplagg finner man i båda
butikerna och snart bör man hålla utkik efter eventuella julklappsfynd. Butikerna uppdateras ständigt med nya fräscha plagg, och på sikt hoppas man kunna utöka öppettiderna uppe vid torget med ytterligare någon dag.

INFO-Bladet önskar Christer och Dina all lycka till, och de hälsar alla välkomna till butikerna!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelVärldens näst största sport flyttar till Hässleholm
Nästa artikelEn världsnyhet med fjärrkontroll