Bild1-webb Bild2-webbSölvesborg
David Bengtsson har fått nog av att vara en i mängden. Han vill skapa sitt eget öde och bestämma över sig själv. 2013 startade han sitt eget företag, DIUS Fastighets & Trädgårdsservice, och han har redan fullt upp.
David brinner för allting som har med trädgård att göra. Han tycker om att arbeta kreativt med blommor och i sin egen trädgård har han precis byggt färdigt en mysig fontän. Även om det är roligt att skapa nya saker i trädgården så får man inte glömma bort att ta hand om det som redan finns där.
– Det är här som jag kommer in i bilden, säger David. Har man inte tid eller ork att ta hand om sin trädgård så finns jag till hands.

Förutom skötsel av trädgårdar hjälper David även till med att tvätta och måla staket, mindre flyttar och även den efterkommande flyttstädningen.
David är naturvetare i grund och botten. Efter att ha läst industriteknisk linje på högskolan så föll han tillbaka på sitt naturintresse och läste vidare på biologiprogrammet.
2008 började han fundera kring att starta eget men han hade inte alla tankar riktigt färdiga. I november 2013 föll allting på plats. Med stöttning av sina föräldrar startade han DIUS Fastighets & trädgårdsservice.
– Jag var trött på att ”bara” vara anställd, jag vill skapa mitt eget öde, säger David.

David ser ljust på framtiden och han har redan nu en massa trädgårdar att sköta om.

INFO-Bladet önskar David stort lycka till!

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelTesta en elcykel du också
Nästa artikelSkrivarklubben i Blekinge jubilerar