– Vi är ett glatt team som engagerar oss för att finna bästa möjliga lösning för ditt företags telefoni. Genom vår mobila växellösning kan du bibehålla din operatör, det finns till och med möjlighet att ha olika operatörer om era medarbetare är spridda över hela landet.

_DSC0673cmykweb
– Ja det är ord som ger varje företagare med telefoner något att tänka på, i dagens tempo är det viktigt att telefoner med växlar fungerar som det bör.
Jag träffade gänget bakom Teleffekt på
deras kontor på Krinova i Kristianstad.
Sebastian och Martin som startade företaget har en bakgrund inom telefoniväxlar.
-Vi har jobbat med de kända och bästa
växlarna som fanns då. Men i grunden är jag utbildad möbelsnickare och började min yrkesbana som lagerarbetare, passade även på att läsa ekonomi, innan jag växlade över till telefonin, berättar Sebastian.
– Ja, våra medarbetare har fört in mycket varierande erfarenhet till företag, de har tidigare arbetat inom friskvård, butik, barnomsorgen, restaurang och verkstadsindustrin bl.a. Detta ger oss nyttig kunskap och förståelse för många branscher och deras behov som vi kan använda oss av när vi utvecklar vår egen verksamhet, inflikar Martin.
Vi fortsättar att prata om Teleffekts växelsystem och jag får veta att driftsäkerheten är hög och att systemet används av både stora och små företag inom de flesta olika branscher, exempelvis vårdhem,
finansbolag och verkstadsindustrin.
Sebastian tillägger – Våra tekniker besitter en diger kunskap inom området, och för att kunna ge så god service som möjligt utses en specifik kontaktgrupp som blir Din personliga support dit du kan vända dig vid frågor, ev. problem, önskan om förändringar med
mera. Företagets önskan är att finna flexibla lösningar som passar just dig och ditt företag. Långsiktighet och goda kundrelationer är viktiga ledord för Teleffekts personal.
I samband med driftsättning får man utbildningsmaterial. Samt att det hålls utbildning för de som skall sköta växeln. Exempelvis har man själv möjlighet
att lägga in talsvar och ändra det inför specifika storhelger alt. kan kunden få hjälp av personalen.
Martin berättar.
-Telefoniutvecklingen befinner sig i ständiga förändringar och förbättringar. Via vår växellösning får du automatisk uppgradering av din telefoni vilket öppnar nya möjligheter för er som kunder.
-Vi brinner för att finna ständiga för-
bättringar och strävar efter att utveckla våra system samt ta fram tjänster som kan vara av intresse för ditt företags behov och utvecklingsmöjligheter.
Vi har nyligen tecknat avtal med LL Kylteknik i Kristianstad, ett välrenommerat företag som har funnits i Kristianstad sedan 1979 vars kärnverksamhet inriktar sig på installation och service av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar. Idag har dem en operatörslåst telefonväxel men valde att övergå till Teleffekts olåsta växel istället då den ger dem fler valmöjligheter och automatisk uppdatering av systemet.
Vi på Teleffekt ser fram emot att skapa nya avtal med de lokala företagarna här i Kristianstad och dess omnejd.

              Text & bild Patrik Lundin

Föregående artikelDansproffsen Cecilia Ehrling och Björn Törnblom lär dig dansa under Killebom
Nästa artikelKnutson Interiör – Startade 1956