Claessons Motor i Bromölla är en av Sveriges största MC-butiker och de erbjuder ett brett utbud av fordon i form av sju fabrikat; Honda, Suzuki, Ducati, KTM, BMW, Victory och Polaris.

Förutom en välfylld MC-hall med såväl nya som begagnade hojar har Claessons Motor även en modern och välutrustad verkstad samt en stor tillbehörsavdelning där du hittar allt från personlig utrustning och tillbehör till reservdelar.

Den senaste nyheten i företaget är arbetsmaskinen Polaris Ranger och nu kan Claessons Motor titulera sig Polaris Ranger Center tillsammans med ett tiotal andra företag i Sverige. Att vara ett Ranger Center innebär att man är specialister på Polaris Rangerutbud och har maskiner hemma för provkörning. Just Rangermaskiner är på stark frammarsch i Sverige och i USA har de redan gått om den traditionella terränghjulingen.

En Ranger är en så kallad EU-traktor och fördelarna med denna maskin är många. En Ranger får till exempel, med traktorkort eller B-kort, köras på allmän väg. Den har plats för två personer och är byggd på så sätt att förare och passagerare sitter sida vid sida. Maskinen kan båda bära och dra mycket last och finns i tre olika drivmedelsutföranden; el, diesel och bensin.

Polaris Ranger är en stor traktor i ett litet format och den lämpar sig väl för flera olika typer av användningsområden.

Anders och Bo med ett urval av Claessons Motors breda Polarissortiment.

Föregående artikelMarkgatans förskolebarn tog första spadtaget
Nästa artikelJulen börjar närma sig – även på First Hotel i Olofström